2011-11-24 08:42:31• hírek • astronet

Napi horoszkóp: november 24

Napi horoszkóp november 24-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos  III. 21. - IV. 19.

A körülmények hatására kénytelen lemondani egy tervéről. Ne hagyja, hogy elöntse a keserűség, és ússzon az árral egyelőre

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika  IV. 20. - V. 20.

Pénzügyei intézésére ez a megfelelő nap. Ha szerződést kell kötnie, azt is ma tegye meg. Kellemes, örömteli órákat fog eltölteni vásárlással, ami időlegesen elűzi gondjait.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Túlzott megterhelésnek van kitéve, de nem hibáztathat emiatt senkit és semmit. Ki kell tartania még akkor is, ha a körülmények éppen nem kívánatosak.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Mindig felül a kósza híreknek. Életét a rutin és a megszokás irányítja. Eljött az ideje, hogy jobban önmaga legyen. Egy-egy udvarias elutasítás csak a tekintélyét növelheti.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Új utakra indul, új kalandokra vágyik. Nem engedi elhatalmasodni belső gondjait. Gondoljon arra, hogy a szerencse forgandó.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Anyagi helyzetében nem várható javulás. A postás sem hoz semmilyen ígéretes küldeményt. A jövője szempontjából nem árt, ha kicsit alaposabban kapcsolatokat épít ki.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Sokat vállal és sokat is képes teljesíteni. Ha vágyott valamilyen munkára, azt a Nyilas időszakában biztosan megkapja, annak ellenére, hogy más is pályázott rá.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Önnek elpusztíthatatlan az életöröme, színt visz környezete életébe. Még a legmorcosabb ismerősei arcára is mosolyt csal.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Kellemetlen változások szelét érzi. Párja túlzónak tartja az Ön költekezését, emiatt vitái lehetnek. Csüggedés helyett azonban vegye számba az ésszerű hitellehetőségeket.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ne játsszon az egészségével! Vigyázzon magára, öltözzön fel jól, az időjárásnak megfelelően, és kerülje a beteg emberek társaságát, nehogy megfertőzzék.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ha valami probléma adódik, egyelőre ne szóljon senkinek, próbálja megoldani az ügyet. A környezetében élőkkel próbáljon jó kapcsolatot kialakítani, ez munkában különösen fontos.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Társai csodálattal néznek Önre, mert mindig, mindenkivel megtalálja a közös hangot. Bármiről képes elbeszélgetni, éppen ezért igen népszerű, és sokan szeretik. Valakit karakterével teljesen elkápráztat.

Napi horoszkóp

 

(astronet)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: